Modena IGP balzsamecet szarvasgombával 100 ml
8,43€Modenai balzsamecetes alapú fűszer, szarvasgombával ízesítve. Saláták, rizottók, tojások, húsok és sajtok fűszereként ideális.
1-12 47 eredmények megjelenítése
Modenai balzsamecetes alapú fűszer, szarvasgombával ízesítve. Saláták, rizottók, tojások, húsok és sajtok fűszereként ideális.
A Bruschetta Piccantina egy fűszeres paradicsomszósz, mely kiváló sültkrumpli kísérőjeként vagy krutonra egy ízletes aperitif mellé, bourguignonne mellé, grillezett húsokhoz és hamburgerek készítéséhez ajánljuk. Elkészítéséhez kizárólag olasz paradicsompépet és kiváló minőségű alapanyagokat használunk. Egy csipetnyi chilipaprika édeské és ízletessé varázsolja.
Vaj és fehér szarvasgomba alapú különlegességek. Ideális krutonok fűszerezésére, előételek, első és második fogások, omlettek töltelékének, de minden esetben minden szarvasgombás étel alapjaként.
Nyári szarvasgomba szelet alapú különlegesség olajban. Kóser minősítésű. Ideális krutonokhoz és az első fogások fűszerezéséhez.
Fehér szarvasgomba ízű extra szűz olívaolaj. Ideális krutonok fűszerezésére, előételek, első és második fogások, omlettek töltelékének, de minden esetben minden szarvasgombás étel alapjaként.
A Modena OFJ balzsamecetes lilahagymás konfitja egy sajátos lekvár, amelyet édes-savanyú jegyek és intenzív lilás-barna szín jellemez. Ez a szósz ideális sajtokhoz, dicsőíti az ízt anélkül, hogy elnyomná az ízt, vagy különféle húsokkal kombinálva. Tipp: próbálja ki a "Lardo di Colonnata"-val vagy egy különleges "Prosciutto crudo di Parma"-val. Ritkaság, egyedi ízvilággal, élvezet az asztalnál tálalni.
A krém és a Bianchetto szarvasgomba krém a parmezán és a szarvasgomba tökéletes keveréke. A legfontosabb sajtok kiváló íze, szarvasgomba illatával gazdagítva. Az olasz konyha kiváló minőségű alapanyaga. Egyszerű, de értékes recept, krémes és ideális különféle készítményekhez: szósz tésztához vagy fűszerezés rizshez, töltelék töltött tésztákhoz, tökéletes pirított kenyérre kenéshez. Okos és elegáns érintés az asztalon!
A vargánya és csiperkegomba krém egy ízletes állagú, krémes szósz, amely több mint 50%-ban a vargánya és a csiperkegomba között van elosztva. Tökéletes vegetáriánus szósz, a legjobb alapanyagokból elkészítve, használható rizottóhoz, friss tésztákhoz, kenyérre kenve vagy töltelék alapjaként. Használható tisztán vagy tejszínnel vagy tejjel hígítva.
Specialitások Parmigiano Reggiano és Bianchetto szarvasgombával. Egy serpenyőben készítse el a Specialità con Parmigiano e Tartufo szószt, csepegtesse le a tésztát, pirítsa fél percig, és adjon hozzá parmezánt, hogy az étel teljes legyen.
A Black Truffle Cream a szarvasgomba ízével és illatával gazdagítja az asztalokat. Egyszerű, de értékes recept, krémes, és ideális különféle készítményekhez: tészta szószként vagy rizs fűszerezéseként, töltött tészták töltelékeként, pirított kenyérre kenhető.
Articsóka krém 5% fekete nyári szarvasgombával. Ideális krutonok és első fogások fűszereként.
Vargánya és fehér szarvasgomba alapú különlegességek. Ideális krutonok fűszerezésére, előételek, első és második fogások, omlettek töltelékének, de minden esetben minden szarvasgombás étel alapjaként.