Nyári szarvasgombás carpaccio kóser 80 gr
22,32€Nyári szarvasgomba szelet alapú különlegesség olajban. Kóser minősítésű. Ideális krutonokhoz és az első fogások fűszerezéséhez.
1-12 40 eredmények megjelenítése
Nyári szarvasgomba szelet alapú különlegesség olajban. Kóser minősítésű. Ideális krutonokhoz és az első fogások fűszerezéséhez.
Fehér szarvasgomba ízű extra szűz olívaolaj. Ideális krutonok fűszerezésére, előételek, első és második fogások, omlettek töltelékének, de minden esetben minden szarvasgombás étel alapjaként.
Specialitások Parmigiano Reggiano és Bianchetto szarvasgombával. Egy serpenyőben készítse el a Specialità con Parmigiano e Tartufo szószt, csepegtesse le a tésztát, pirítsa fél percig, és adjon hozzá parmezánt, hogy az étel teljes legyen.
A Black Truffle Cream a szarvasgomba ízével és illatával gazdagítja az asztalokat. Egyszerű, de értékes recept, krémes, és ideális különféle készítményekhez: tészta szószként vagy rizs fűszerezéseként, töltött tészták töltelékeként, pirított kenyérre kenhető.
Articsóka krém 5% fekete nyári szarvasgombával. Ideális krutonok és első fogások fűszereként.
Vargánya és fehér szarvasgomba alapú különlegességek. Ideális krutonok fűszerezésére, előételek, első és második fogások, omlettek töltelékének, de minden esetben minden szarvasgombás étel alapjaként.
Pecorino Romano DOP és nagyra becsült fekete szarvasgomba alapú különlegességek. Ideális krutonok és első fogások fűszereként.
Kompakt ketchup krém 3% fekete nyári szarvasgombával. Ideális húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták fűszerezésére.
Kompakt krém majonéz és fekete nyári szarvasgomba alapú. Ideális halak, kagylók, húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták fűszerezésére.
Édesség fekete nyári szarvasgombával akácméz alapú. Kóser minősítésű.
Fekete nyári szarvasgomba ízű akácméz alapú finomság. Ideális előételnek vagy második fogásnak, jól érlelt Pecorino vagy Fossa sajt mellé. Vegyes sajtok szarvasgombás mézzel.
Mustár és fekete nyári szarvasgomba alapú különlegességek. Ideális halak, kagylók, húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták fűszerezésére.