Modena IGP balzsamecet szarvasgombával 100 ml
8,43€Modenai balzsamecetes alapú fűszer, szarvasgombával ízesítve. Saláták, rizottók, tojások, húsok és sajtok fűszereként ideális.
1-12 24 eredmények megjelenítése
Modenai balzsamecetes alapú fűszer, szarvasgombával ízesítve. Saláták, rizottók, tojások, húsok és sajtok fűszereként ideális.
Vaj és fehér szarvasgomba alapú különlegességek. Ideális krutonok fűszerezésére, előételek, első és második fogások, omlettek töltelékének, de minden esetben minden szarvasgombás étel alapjaként.
Extra szűz olívaolaj alapú ételízesítő fehér szarvasgombával (tuber magnatum pico). Ideális krutonok fűszerezésére, előételek, első és második fogások, omlettek töltelékének, de minden esetben minden szarvasgombás étel alapjaként.
Fekete szarvasgombával (tuber melanosporum vitt) ízesített extra szűz olívaolaj alapú fűszer. Ideális krutonok fűszerezésére, előételek, első és második fogások, omlettek töltelékének, de minden esetben minden szarvasgombás étel alapjaként.
A fekete szarvasgombás pesto abból az ötletből született, hogy klasszikus genovai pestónkat a föld egyik legértékesebb összetevőjével, a fekete szarvasgombával gazdagítsuk. Az egyszerűség és az elegancia, amely egy egyedi receptben egyesül, finom termékké teszi. Ideális előételekhez, de első fogásokhoz, trofie-hoz, gnocchihoz és… miért ne? Egyszerű pürével. Szarvasgombával és pestoval a legegyszerűbb ételt is gazdagíthatod.
Az organikus genovai pesto válogatott összetevőkből, szigorúan bio alapanyagokból készül, összetételét úgy alakítottuk ki, hogy jó terméket kínáljon nagyon vonzó áron. Fő jellemzője kiegyensúlyozott íze és krémes állaga. Szenzációs termék tésztákhoz és előételekhez egyaránt használható.
A Pesto alla Genovese kizárólag olasz bazsalikom (36%) felhasználásával készül. A bazsalikom finom illata egy kiváló olasz sajt, a Pecorino erős jegyével párosul. Ily módon az összes hozzávaló összeáll egy sűrűbb konzisztenciájú recepthez: ideális első fogásokhoz és kenhető szószokhoz.
Pisztácia pesto alapú fűszerezés nyári szarvasgombával.
Bio vörös pesto, 18 hónapig szobahőmérsékleten eltartható recept, teljes egészében biogazdálkodásból származó alapanyagokból készül, és teljes egészében extra szűz olívaolajjal, olasz paradicsompéppel és szárított paradicsommal dolgozzák fel. Egyszerűen kivételes termék, krémes és illatos. Tökéletes azoknak, akik olyan termékeket szeretnének megkóstolni, akik biztosak lehetnek abban, hogy az alapanyagok teljes egészében biogazdálkodásból származnak.