Oscietra királyi kaviár

45,90 - 1.590,00

Az orosz tokhal (Acipenser gueldenstaedtii) kaviárja. 12 évig érett tokhalból származik. A tojások 2,9 és 3,1 mm közötti átmérőjűek, sima és bársonyos textúrájúak. Gazdag és összetett aromák, színe a szürkétől a barnáig, sőt aranysárgáig. Ízét a Malossol finom sózása hangsúlyozza.

BIZTONSÁGOS FIZETÉSEK
  • Stripe Index
  • Visa kártya
  • MasterCard
  • American Express
  • Fedezze fel a kártyát
  • PayPal
  • Fizessen Apple
COD: N / A kategória: Címke: , , , ,

Az amuri tokhal kaviár (Acipenser schrenckii) kivételes, fenntartható tenyésztési munka eredménye, amelyet sikeresen végeznek a világ legfejlettebb vízi farmján, Kínában. Ez a rendkívüli struktúra, amely ágazatának élén áll, elkötelezett ennek az értékes tokhalfajnak a védelme és megőrzése mellett, garantálva az etikus és tiszteletteljes környezeti hozzáállást.

A jó minőségű kaviár előállítása időt és türelmet igényel. A tokhalak csak legalább 12 éves növekedés után érik el azt az érettséget, amely az értékes tojások finom kitermeléséhez szükséges. Ez a gondos, a tokfélék életciklusát tiszteletben tartó eljárás garantálja a kivételes minőségű, páratlan tökéletességű és ízű kaviár előállítását.

Ennek a kaviárnak a gyöngyszemei ​​a félszilárdtól a tömörig változnak, szemcseméretük 3,1 és 3,3 mm között van, és néha még nagyobb is, kellemes érzetet adva a szájban. Az élénk barnától az aranysárgáig terjedő színspektrumuk igazi ünnep a szemnek, egy csipetnyi luxust és kifinomultságot kölcsönözve minden asztalnak.

Ennek a finom kaviárnak az íze az ízek szimfóniája. A finom mogyorós alapon egy gyümölcsös jegy található, amely meglepő egyensúlyt ad. Krémes máza borító és jutalmazó élvezettel vonja be a szájpadlást, igazán egyedi érzékszervi élményt nyújtva.

A kaviár kivételes minőségének és rendkívüli ízének biztosítására a Malossol eljárást alkalmazzák, amely egy hagyományos orosz módszer, azaz „enyhén sózott”. Ez a technika kiemeli a kaviár természetes jóságát, elkerülve, hogy jellegzetes ízeit túlzott mennyiségű sóval fedje el.

A fenntartható akvakultúra a kaviár-feldolgozás magas szintű kézművességével kombinálva a gasztronómia igazi gyöngyszemévé teszi ezt a finomságot. Büszkén élvezheti ezt az amuri tokhal kaviárt, tudva, hogy hozzájárul egy fontos faj védelméhez és megőrzéséhez, és egyben megadja magának a páratlan kulináris élmény örömét. Akár hétköznapi környezetben, akár egy különleges ünneplés alkalmával, az Amur Sturgeon Caviar az elegancia és a kifinomultság esszenciáját hozza magával, amely minden pillanatot felejthetetlenné tesz.

Hozzávalók: tokhal tojás, só

Származás: Olaszország

Érzékszervi jellemzők: közepes/nagy méretű tojás, szürke színű, zajos árnyalatokkal, barnától aranysárgáig; erős és erőteljes íz

Tárolási feltételek: hűtőszekrényben, 0°/+4°C-on tárolandó

Fogyasztási feltételek: élvezd a kaviárt önmagában, kanalanként vagy köretként az első és második halételekhez

Lejárati idő: friss kaviár esetében a csomagolástól számított 90 nap, enyhe pasztőrözésen átesett kaviár esetében a csomagolástól számított 180 nap. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 3 napon belül fogyassza el

Allergének: hal és abból készült termékek

Tápérték 100 g-ra (szezonális eltérések előfordulhatnak):
Energia: 927 kJ / 221 kcal
Zsírok: 11 g ebből telített zsírsavak 2,4 g
Szénhidrát: 4,8 g ebből cukrok 0,3 g
Fehérje: 26 gr
Só: 2,9 gr

súly N / A
Formátum

30g, 50g, 100g, 1000g

Márkanév

HS kód

16043100

Adókulcs

22

Származási ország

Olaszország

Vélemények

Nincs még értékelés.

Legyen Ön az első, aki értékeli a következőt: „Royal Oscietra Caviar”