Schrenkii császári kaviár

46,80 - 1.690,00

Amur tokhal kaviár (Acipenser schrenckii), sikeresen és fenntartható módon tenyésztették Kínában, a világ talán legmodernebb vízi farmján. A kaviár eltávolításához a tokhal érettsége legalább 12 év. Félszilárdtól a tömör szőrzetig, 3,1-3,3 mm-es szemcsemérettel, még nagyobb szemcsemérettel. Színspektrum az élénk barnától az aranysárgáig. Íze finom diós, gyümölcsös jegyekkel, krémes mázzal. Malossol eljárással enyhén sózva.

BIZTONSÁGOS FIZETÉSEK
  • Stripe Index
  • Visa kártya
  • MasterCard
  • American Express
  • Fedezze fel a kártyát
  • PayPal
  • Fizessen Apple
COD: N / A kategória: Címke: , , ,

Az amuri tokhal kaviár (Acipenser schrenckii) kivételes, fenntartható tenyésztési munka eredménye, amelyet sikeresen végeznek a világ legfejlettebb vízi farmján, Kínában. Ez a rendkívüli struktúra, amely ágazatának élén áll, elkötelezett ennek az értékes tokhalfajnak a védelme és megőrzése mellett, garantálva az etikus és tiszteletteljes környezeti hozzáállást.

A jó minőségű kaviár előállítása időt és türelmet igényel. A tokhalak csak legalább 12 éves növekedés után érik el azt az érettséget, amely az értékes tojások finom kitermeléséhez szükséges. Ez a gondos, a tokfélék életciklusát tiszteletben tartó eljárás garantálja a kivételes minőségű, páratlan tökéletességű és ízű kaviár előállítását.

Ennek a kaviárnak a gyöngyszemei ​​a félszilárdtól a tömörig változnak, szemcseméretük 3,1 és 3,3 mm között van, és néha még nagyobb is, kellemes érzetet adva a szájban. Az élénk barnától az aranysárgáig terjedő színspektrumuk igazi ünnep a szemnek, egy csipetnyi luxust és kifinomultságot kölcsönözve minden asztalnak.

Ennek a finom kaviárnak az íze az ízek szimfóniája. A finom mogyorós alapon egy gyümölcsös jegy található, amely meglepő egyensúlyt ad. Krémes máza borító és jutalmazó élvezettel vonja be a szájpadlást, igazán egyedi érzékszervi élményt nyújtva.

A kaviár kivételes minőségének és rendkívüli ízének biztosítására a Malossol eljárást alkalmazzák, amely egy hagyományos orosz módszer, azaz „enyhén sózott”. Ez a technika kiemeli a kaviár természetes jóságát, elkerülve, hogy jellegzetes ízeit túlzott mennyiségű sóval fedje el.

A fenntartható akvakultúra a kaviár-feldolgozás magas szintű kézművességével kombinálva a gasztronómia igazi gyöngyszemévé teszi ezt a finomságot. Büszkén élvezheti ezt az amuri tokhal kaviárt, tudva, hogy hozzájárul egy fontos faj védelméhez és megőrzéséhez, és egyben megadja magának a páratlan kulináris élmény örömét. Akár hétköznapi környezetben, akár egy különleges ünneplés alkalmával, az Amur Sturgeon Caviar az elegancia és a kifinomultság esszenciáját hozza magával, amely minden pillanatot felejthetetlenné tesz.

Lejárati idő: 6 hónap.

súly N / A
Formátum

30g, 50g, 100g, 1000g

Márkanév

HS kód

16043100

Adókulcs

22

Származási ország

Olaszország

Vélemények

Nincs még értékelés.

Legyen Ön az első, aki értékeli a következőt: „Schrenkii Imperial Caviar”