Schrenkii császári kaviár
46,80€ - 1.690,00€
Amur tokhal kaviár (Acipenser schrenckii), sikeresen és fenntartható módon tenyésztették Kínában, a világ talán legmodernebb vízi farmján. A kaviár eltávolításához a tokhal érettsége legalább 12 év. Félszilárdtól a tömör szőrzetig, 3,1-3,3 mm-es szemcsemérettel, még nagyobb szemcsemérettel. Színspektrum az élénk barnától az aranysárgáig. Íze finom diós, gyümölcsös jegyekkel, krémes mázzal. Malossol eljárással enyhén sózva.
Az amuri tokhal kaviár (Acipenser schrenckii) kivételes, fenntartható tenyésztési munka eredménye, amelyet sikeresen végeznek a világ legfejlettebb vízi farmján, Kínában. Ez a rendkívüli struktúra, amely ágazatának élén áll, elkötelezett ennek az értékes tokhalfajnak a védelme és megőrzése mellett, garantálva az etikus és tiszteletteljes környezeti hozzáállást.
A jó minőségű kaviár előállítása időt és türelmet igényel. A tokhalak csak legalább 12 éves növekedés után érik el azt az érettséget, amely az értékes tojások finom kitermeléséhez szükséges. Ez a gondos, a tokfélék életciklusát tiszteletben tartó eljárás garantálja a kivételes minőségű, páratlan tökéletességű és ízű kaviár előállítását.
Ennek a kaviárnak a gyöngyszemei a félszilárdtól a tömörig változnak, szemcseméretük 3,1 és 3,3 mm között van, és néha még nagyobb is, kellemes érzetet adva a szájban. Az élénk barnától az aranysárgáig terjedő színspektrumuk igazi ünnep a szemnek, egy csipetnyi luxust és kifinomultságot kölcsönözve minden asztalnak.
Ennek a finom kaviárnak az íze az ízek szimfóniája. A finom mogyorós alapon egy gyümölcsös jegy található, amely meglepő egyensúlyt ad. Krémes máza borító és jutalmazó élvezettel vonja be a szájpadlást, igazán egyedi érzékszervi élményt nyújtva.
A kaviár kivételes minőségének és rendkívüli ízének biztosítására a Malossol eljárást alkalmazzák, amely egy hagyományos orosz módszer, azaz „enyhén sózott”. Ez a technika kiemeli a kaviár természetes jóságát, elkerülve, hogy jellegzetes ízeit túlzott mennyiségű sóval fedje el.
A fenntartható akvakultúra a kaviár-feldolgozás magas szintű kézművességével kombinálva a gasztronómia igazi gyöngyszemévé teszi ezt a finomságot. Büszkén élvezheti ezt az amuri tokhal kaviárt, tudva, hogy hozzájárul egy fontos faj védelméhez és megőrzéséhez, és egyben megadja magának a páratlan kulináris élmény örömét. Akár hétköznapi környezetben, akár egy különleges ünneplés alkalmával, az Amur Sturgeon Caviar az elegancia és a kifinomultság esszenciáját hozza magával, amely minden pillanatot felejthetetlenné tesz.
Lejárati idő: 6 hónap.
súly | N / A |
---|---|
Formátum | 30g, 50g, 100g, 1000g |
Márkanév | |
HS kód | 16043100 |
Adókulcs | 22 |
Származási ország | Olaszország |
Meg kell effettuare l'accesso hogy véleményt tegyen közzé.
Vélemények
Nincs még értékelés.